Directorul Colegiului Național ,,Decebal” Deva a intrat în echipa PNL Hunedoara și va fi pe lista de candidați la Consiliul Local Deva « stiriletransilvaniei.ro

Directorul Colegiului Național ,,Decebal” Deva, Florin Ilieș, este, începând de astăzi, membru al Organizației Județene PNL Hunedoara.

Anunțul intrării lui Florin Ilieș în echipa PNL a fost făcut de primarul Devei, Florin Oancea, care consideră că decizia directorului CN ,,Decebal” este un câștig pentru PNL Deva și pentru cetățenii Devei.

Potrivit primarului Devei, Florin Ilieș va candida pe lista de consilieri locali ai PNL pentru…

partajează acest articol:
Stirile Transilvanieihttp://www.stiriletransilvaniei.ro
Suntem un agregator de știri și informații, o platformă media ce își propune să adune, să filtreze știrile false și apoi să difuzeze știrile de interes din diferite surse către publicul transilvan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.

A fost eliminată interdicția de participare la pelerinaje și procesiuni religioase. Ce se întâmplă la spectacole și evenimente sportive

Guvernul a prelungit cu 30 de zile starea de alertă în România, începând cu 13 mai 2021, însă a luat și câteva măsuri de relaxare.

Cerbii măcelăriţi la Stoeneşti, împuşcaţi cu o puşcă de vânătoare deţinută legal

Poliţia din Câmpulung nu va avea probleme prea mari în a-i identifica pe braconieri, dat fiind faptul că reuşise, în decurs de numai câteva ore, să găsească maşina folosită de aceştia.
partajează acest articol: