sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterDirectorul Companiei de Apă Someș, luat la întrebări cu privire la deversări...

Directorul Companiei de Apă Someș, luat la întrebări cu privire la deversări de consilierii județeni

Directorul Companiei de Apă Someș a fost luat la întrebări de către consilierii județeni cu privire la deversările din Someșeni care au avut loc recent. Cum a explicat acesta situația?

Cosilierul județean al Alianței USR-Plus Elena Muscă a deschis subiectul deversărilor despre care au existat discuții în spațiul public în ultima vreme.

Amintim că, recent, în presă au apărut informaţii că angajați ai Apelor Române – Administrația Bazinală Someș – Tisa (ABAST) îl acuză pe noul director Ovidiu Vișan, consilier local PNL al municipiului Cluj-Napoca și numit pe filieră politică la șefia instituției, că ar fi ajuns la o înțelegere cu conducerea Companiei de Apă Someș pentru a deversa, fără tratare corespunzătoare, apele uzate ale Clujului în râul Someș. Printre angajații care reclamă „blatul” dintre conducerile celor două instituții se numără și Ana-Maria Cosma, care îl acuză pe Ovidiu Vișan și de sechestrare.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE