Directorul Hidroelectrica Hațeg cercetat de conducerea societății

Data:

spot_img

Directorul Hidroelectrica Hațeg cercetat de conducerea societății, după ce a fost reclamat că a agresat un copil.

Potrivit reprezentanților Hidroelectrica, fiecare angajat trebuie să respecte codul etic, dar și regulamentul de funcționare al companiei. Cercetarea administrativă depinde de cercetarea penală. Până la acest moment, cei din corpul de control au obținut o notă de relații de la angajatul lor.

Ioan Prip a fost reclamat la 112 de mama unui copil pe care a încercat, la sfârșitul săptămânii trecute, „să-l educe”.

Citește și Bugetarii vor avea mai multe libere anul viitor față de angajații din privat

Cercetarea disciplinară a lui Ioan Prip a început după ce mama unui copil din municipiul Hunedoara a sunat la 112, anunțând că fiul său, minor, a fost agresat, sâmbătă, în incinta bazinului de înot din localitate.

Bazin la care angajatul Hidroelectrica are abonament și pe care îl frecventează des. Informațiile adunate la dosarul cazului au arătat că acesta venea, de cele mai multe ori, cu mașina de serviciu la bazin.

Cu alte cuvinte, GPS-ul de pe mașina proprietatea Hidroelectrica ar trebui să indice drumuri repetate între Deva și Hunedoara. Inclusiv această informație va fi verificată de echipa de control de la Hidroelectrica.

Continuarea în Gazeta de dimineață.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related