duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDirectorul Muzeului de Artă Cluj-Napoca nu-și asumă programarea soției pentru vaccinare anti-COVID....

Directorul Muzeului de Artă Cluj-Napoca nu-și asumă programarea soției pentru vaccinare anti-COVID. De vină e… o angajată.

Directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, Lucian Nastasă Kovacs, și-a cerut scuze pentru că a încercat să o vaccineze pe soția sa mult mai devreme, pe locurile rezervate angajaților instituției, însă nu și-a dat demisia, gest normal în alte țări, în care politicieni sau alți funcționari publici au încălcat legea.

Directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca și-a cerut scuze pentru că a încercat să o bage la vaccinare pe soția sa, printre angajații instituției, dar a dat vina pe contabila care s-a ocupat de listele de vaccinare. Nici nu s-a pomenit despre o demisie, deși în alte cazuri de acest gen, funcționarii din alte țări au demisionat.

Lucian Nastasă Kovacs, directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, și-a introdus soția pe listele de vaccinare cu prioritate a angajaților din Consiliul Județean, chiar dacă ea nu este angajată a instituției.

Lucian Nastasă Kovacs a încercat să profite de funcția pe care o deține în instituţia de cultură clujeană și să își „strecoare” soția pe acele liste, deoarece angajații din Consiliul Județean intrau cu prioritate la vaccinarea anti-COVID.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE