Directorul unei instituții publice din Argeș, reţinut pentru relaţii sexuale cu o minoră | Reporter 24

Data:

spot_img

Directorul unei instituții publice din Argeș a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind anchetat pentru că ar fi avut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 17 ani, care frecventa programele instituţiei.

Potrivit poliţiştilor, cercetările au pornit, inițial, de la o sesizare a unei tinere, privind faptul că ar fi fost agresată fizic de o femeie. Surse apropiate anchetei susţin că soţia bărbatului în vârstă de 42 de ani a agresat-o, din gelozie, pe adolescenta în vârstă de 17 ani, fapt ce a determinat-o pe fată să reclame relaţia autorităţilor.

Citește și: Cum arată declarația pentru „Taxa pe lux”

Aceleaşi surse susţin că este vorba despre Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti.

„Ulterior, prin administrarea de probatoriu, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 – mai 2024, un bărbat de 42 de ani, din Pitești, ar fi întreținut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea și autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituții publice de educație non-formală, instituție unde minora frecventa mai multe cursuri”, transmite IPJ Argeş

Continuarea, în Reporter24.ro

Citește și: Retragerea lui Biden, un avantaj pentru România?

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related