vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterDirk Arnold, director Bosch: "Decizia de a nu concedia oameni a funcționat"

Dirk Arnold, director Bosch: „Decizia de a nu concedia oameni a funcționat”

După inaugurarea Bosch Medical Center, reporterii Alba 24 au stat de vorbă cu Dirk Arnold, directorul tehnic al fabricii Bosch din Blaj.

S-a discutat despre această nouă facilitate acordată angajaților Bosch dar și despre cum s-a schimbat situația economică și cum a evoluat fabrica din Blaj de la ultima discuție purtată la începutul pandemiei de coronavirus, în luna martie a acestui an.

„Acum situația s-a schimbat. Încă suntem sub rezultatele de anul trecut și suntem cu 20% sub cifrele pe care ni le-am planificat pentru acest an. Dar vedem acum, în trimestrul al treilea și mai ales în cel de al patrulea, că economia începe să își revină. Deci strategia noastră de a nu concedia oamenii ci de a face o “punte” prin reducerea programului de muncă și de a ne păstra oamenii a funcționat în criză. Acum angajăm oameni pentru a face față comenzilor crescute din partea clienților.”, a spus acesta în interviu.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE