luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterDisputa vaccinurilor între UE și Marea Britanie: Au avut euroscepticii dreptate?

Disputa vaccinurilor între UE și Marea Britanie: Au avut euroscepticii dreptate?

Uniunea Europeană și Regatul Unit prezintă situații contrastante ale situației vaccinării anti-Coronavirus, iar relațiile UE – UK au cunoscut o anume deteriorare din această cauză în ultima vreme.

În Marea Britanie au fost inoculate 25 de milioane de persoane cu prima doză de vaccin – aproape 40% din populație, în timp ce în Uniunea Europeană țara cu cel mai ridicat nivel de inoculare este Ungaria, sub 20%, iar țări ca Germania, Franța, Italia, Spania sau România au rate de inoculare de 11 – 12%.

UE a adoptat principiul egalitar al distribuirii vaccinurilor către toate țările membre indiferent de forța lor economică.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE