luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDNA dezvăluie câți bani a dat Liviu Dragnea să se pozeze în...

DNA dezvăluie câți bani a dat Liviu Dragnea să se pozeze în preajma lui Donald Trump

Liviu Dragnea a fost citat, joi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare în dosarul vizitei în Statele Unite, atunci când s-a întâlnit cu președintele în exercițiu Donald Trump. Fapta a intrat și în atenția anchetatorilor americani, iar autoritățile din SUA au cerut informații din țara noastră.

DNA investighează prezenţa lui Dragnea la ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017. Actualul deținut de drept comun este urmărit penal pentru două infracțiuni de trafic de influență.

„Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de următorii suspecți:
DRAGNEA NICOLAE-LIVIU, la data faptelor președinte al Camerei Deputaților și președinte al unui partid, în sarcina căruia s-au reținut
– două infracțiuni de trafic de influență
– folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite (art.13 din Legea 78/2000)
DIMITRESCU GHEORGHE, la data faptei consilier parlamentar, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de cumpărare de influență
În ordonanța de efectuare a urmăririi penale se arată că în cauză există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt”.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE