duminică, 17 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDNA loveşte din nou: Fostul şef al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Braşov,...

DNA loveşte din nou: Fostul şef al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Braşov, dat pe mâna judecătorilor pentru corupţie

Procurorii DNA Braşov au dispus, vineri, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Emanoil Mirică, la data faptelor imputate şef al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Braşov din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Emanoil Mirică este acuzat de luare de mită (4 acte materiale), trafic de influenţă (5 acte materiale), compromiterea intereselor justiţiei şi folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

În acelaşi dosar a fost dat pe mâna judecătorilor şi un administrator al unei companii, pentru comiterea infracţiunilor de dare de mită (4 acte materiale), cumpărare de influenţă (5 acte materiale) şi favorizarea făptuitorului.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunal Braşov cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea ofiţerilor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE