miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterDoar 44 de cazuri de transmitere a Covid la bordul avioanelor dintr-un...

Doar 44 de cazuri de transmitere a Covid la bordul avioanelor dintr-un 1 miliard de călători

Aproximativ 1 miliard de persoane ar fi călătorit cu avionul anul acesta și există doar 44 de cazuri documentate de transmitere a virusului la bordul avioanelor, iar acestea s-au întâmplat în primele săptămâni ale pandemiei, când nu existau măsuri de protecție. Datele au fost prezentate de Ed Bastian, CEO Delta Air Lines, și publicate de Newsweek.

Bastian a citat cifrele într-un raport publicat de Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA) săptămâna trecută. Raportul detaliază analiza asociației cu privire la studiile producătorilor de aeronave care au analizat riscurile transmiterii virusului la bordul avioanelor.

IATA a examinat incidența raportată a cazurilor de coronavirus legate de călătoriile cu avionul, folosind datele colectate de la Airbus, Boeing și Embraer, trei dintre cei mai mari producători de aeronave comerciale. Avioanele Delta sunt fabricate de Airbus și Boeing.

IATA a declarat că „accesul la companiile aeriene și autoritățile de sănătate publică, combinat cu o revizuire aprofundată a literaturii disponibile, nu a dat niciun indiciu că transmisia la bord este în vreun fel comună sau răspândită”. Cu toate acestea, a recunoscut că „nu există nicio modalitate de a stabili un bilanț exact” al cazurilor de coronavirus pozitiv legate de călătoriile aeriene.

Zi de Zihttp://zi-de-zi.ro
Zi de Zi este liderul presei mureșene atât online, cât și în varianta print. Ediția online a cotidianului Zi de Zi (www.zi-de-zi.ro) vă oferă o selecție a celor mai importante știri ale zilei, informații utile, lista evenimentelor, anunțuri publice și de mică publicitate. Lansat în aprilie 2004, site-ul ocupă primul loc în topul paginilor de știri din județul Mureș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE