miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterDoar 6% din cadrele didactice din Sibiu au optat pentru predarea online...

Doar 6% din cadrele didactice din Sibiu au optat pentru predarea online pe motive de sănătate

Doar 6% din totalul cadrelor didactice din judeţul Sibiu, ceea ce înseamnă 39 de persoane din învăţământul preuniversitar, au optat pentru predarea online din motive de sănătate, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Constantin Dincă.

39 de cadre didactice care au cerut să îşi desfăşoare activitatea online, pe motive de sănătate, cu adeverinţă de la medicul specialist sau medicul de medicina muncii. Cadre didactice în judeţul Sibiu sunt 654”, a explicat Constantin Dincă.

În judeţul Sibiu, majoritatea unităţilor de învăţâmânt au ales sistemul mixt de predare din cauza incidenţei cazurilor de COVID-19. Doar 11 unităţi de învăţământ din judeţ au reluat, luni, cursurile cu participarea fizică a tuturor copiilor, însă acest lucru a fost posibil în oraşe mai mici sau comune.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE