luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDoar două locuri pentru pacienți COVID în tot Spitalul Județean din Târgu...

Doar două locuri pentru pacienți COVID în tot Spitalul Județean din Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu mai are doar două locuri pentru pacienții infectați cu coronavirus.

Este o situație fără precedent de la începutul pandemiei și până marți, când a fost făcută ultima raportare. Astfel, un singur pat mai era ieri disponibil la Secția Boli Infecțioase, din strada A.I. Cuza. Alte 25 de paturi nu pot fi folosite, din cauză că Secția Dermatologie nu poate beneficia de avizele din partea Direcției de Sănătate Publică, având în vedere vechimea anumitor instalații electrice.

Prin urmare nu poate găzdui pacienți cu coronavirus. Din păcate, la Secția ATI COVID sunt ocupate de mai multe luni toate cele 12 paturi. Locurile se eliberează doar prin moartea unui pacient sau prin transferul la o altă unitate medicală din județ sau din țară.

Al doilea loc liber mai era marți la Spitalul 700, la nivelul izolatorului Secției ATI (sunt ocupate 4 paturi din 5). Dumitru Vienescu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, a declarat că după ce vor fi ocupate și cele două paturi existente, unitatea medicală nu va mai avea posibilitatea să mai primească bolnavi. Aceștia vor fi direcționați către alte spitale.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE