duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterDoar trei centre de vaccinare funcționale în Caraș-Severin

Doar trei centre de vaccinare funcționale în Caraș-Severin

În Caraș-Severin, etapa a doua a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 va începe săptămâna viitoare în trei dintre centrele care au funcționat și în prima etapă. Deocamdată, centrele amenajate de administrațiile locale vor rămâne închise.

Cărășenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 – și care au reușit să se înscrie pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ sau prin call-center, la numărul de telefon 021.414.44.25 – o vor putea face doar la Caransebeș, Oravița sau Moldova Nouă. Aceasta deoarece, cel puțin pentru început, centrele de vaccinare anti-COVID-19 care funcționează deja la spitalele din aceste localități vor fi singurele în care se va desfășura etapa a doua de imunizare!

Potrivit prefectului Cristian Gâfu, centrele pregătite de primării la Reșița, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă, Oțelu Roșu, Bocșa, Băile Herculane, Bozovici, Slatina Timiș și Ezeriș vor fi deschise abia după ce va fi clarificat modul în care cadrele medicale care le deservesc vor fi plătite.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE