Doctoriță din Oțelu Roșu, prinsă în flagrant când lua mită pentru un concediu medical | Express de Banat

Data:

spot_img

Doctorița din Oțelu Roșu, șefa Secției de Medicină Internă, a fost surprinsă de ofițerii DGA primind 200 de lei mită pentru un certificat de concediu medical.

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Caraș-Severin, la delegarea și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, efectuează cercetări într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, fiind vizată, în principal, presupusa activitate infracțională a unui medic-şef din cadrul Secţiei Medicină Internă a Spitalului Orăşenesc Oţelu Roşu.

Citește și: Ana Blandiana, onorată cu Premiul Prințesa de Asturia pentru Litere 2024, la ceremonia regală din Oviedo

„În perioada martie – octombrie 2024, inculpata, în calitatea menționată, a eliberat atât certificate de concediu medical, cât și rețete medicale care atestau date neconforme cu realitatea, existând suspiciunea că acestea au fost eliberate contra unor sume de bani. Pentru probarea activității infracționale, ofițerii DGA – Caraș-Severin au desfășurat o acțiune de flagrant, moment în care medicul în cauză a fost prins în timp ce primea suma de 200 de lei pentru eliberarea unui certificat de concediu medical”, transmite Direcția Generală Anticorupție (DGA).

După flagrant, procurorii au percheziționat inclusiv cabinetul privat și locuința doctoriței.

Continuarea, în Expressdebanat.ro

Citește și: Analiză Martens. Ce am învățat din referendumul pro-UE trecut la limită în Republica Moldova

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Pixabay.com)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related