sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletter„Doctorița-minune” Flavia Groșan nu poate demonstra că a vindecat 1.000 de pacienți

„Doctorița-minune” Flavia Groșan nu poate demonstra că a vindecat 1.000 de pacienți

Medicul bihorean Flavia Groșan nu poate demonstra științific că tratamentul pe care l-ar fi aplicat pacienților infectați cu COVID-19 ar fi fost eficient, așa cum susține. În plus, nu a prezentat date medicale care să fie validate specialiști.

Medicul pneumolog Flavia Groșan a devenit vedetă națională a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de covid 1.000 de persoane care au apelat la cabinetul său privat. 

Doctorul a susținut că a avut o rată de succes de 100%, iar după ce a fost popularizată de Mihai Gâdea la Antena 3, au apărut zeci de mii de persoane care vor să aplice tratamentul prezentat de Flavia Groșan. 

Medicul din Bihor a menționat că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, împotriva căreia folosește Claritromicină, Ventolin și cortizon. Mai mult, a susținut că a pus diagnosticul de COVID de la distanță, prin telefon sau on line, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei grav bolnavi.

Afirmațiile doctorului Flavia Groșan a stârnit revolta printre colegii săi care chiar intră în contact, în spitale, cu cazuri grave de COVID-19. 

Dr. Radu Țincu, medic primar de Terapie Intensivă la Spitalul de Urgențe Floreasca din București, a declarat pentru Newsweek România că valul 3 al pandemiei de coronavirus este mult mai greu decât primele două. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE