miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletter„Doctorița minune” nu salvează bolnavii de COVID pe gratis: 70 de lei...

„Doctorița minune” nu salvează bolnavii de COVID pe gratis: 70 de lei programarea online

Notorietatea națională pe care a obținut-o peste noapte doctorul Flavia Groșan, care deține un cabinet medical în Bihor, vine la pachet și cu beneficii financiare. Medicul pneumolog a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane.

Medicul pneumolog Flavia Groșan a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane care au apelat la cabinetul său privat. 

Doctorul a susținut că a avut o rată de succes de 100%, iar după ce a fost popularizată de Mihai Gâdea la Antena 3, au apărut zeci de mii de persoane care vor să fie tratate de Flavia Groșan. 

Medicul din Bihor nu a făcut public toată schema de tratament pe care o folosește, în schimb a menționat că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, împotriva căreia folosește Claritromicină, Ventolin și cortizon.

Mai mult, pune diagnosticul de COVID de la distanță, prin telefon sau on line, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei grav bolnavi.

Flavia Groșan i-a criticat și pe colegii medici din spitale care se ocupă de pacienții infectați cu coronavirus despre care a afirmat că „fac greșei uriașe și protocolul terapeutic omoară, de fapt, bolnavii”. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE