DOCUMENTE Cum au ”dispărut” 15 străzi și două bulevarde din Galați. Artere care există doar la vot

Amsterdam, Paris, Londra, Roma, Viena, Oslo, Madrid, Berlin, Milano, Atena, Marsilia, Copenhaga, Bruxelles, Lisabona, München, Salzburg şi Coventry nu sunt doar oraşe celebre, în care v-aţi dori să ajungeţi, ci străzi şi bulevarde dintr-un cartier al Galaţiului. În acest moment, ele nu se mai regăsesc nici în nomenclatura stradală şi nici pe harta zonelor de impozitare din Galaţi, dar sunt arondate secţiilor de votare 83, 84 şi 85 din municipiu.

Aprobarea Nomenclaturii stradale a municipiului Galaţi, tratată de regulă ca o simplă formalitate, a stârnit discuţii la şedinţa recentă a Consiliului Local. Andrei Mihăilescu, consilier local PNL, a ţinut să prezinte o anomalie care se petrece de ani buni: “Mi s-a ridicat o problemă de către cetăţenii din cartierul Dimitrie Cantemir, de pe strada Berlin. Din 2013, această stradă nu mai există în Nomenclatură.

Aş vrea să mi se prezinte un punct de vedere privind situaţia acestora, întrucât ei, aproape o mie de locuitori, nici geografic nu mai figurează în judeţul Galaţi. Cred că trebuie găsită o soluţie. Noi plătim servicii publice, iluminat, salubritate, se încheie contracte, dar această stradă nu există în Nomenclatură. În schimb, o găsim arondată Secţiei de votare nr. 84″, a sesizat consilierul.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Municipiul Iași trece de mâine în scenariul galben. Se reia o parte din activitatea economică

Rata infectărilor cu SARS-CoV-2 a scăzut la Iași sub indicatorul de 3 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Ministerul Dezvoltării a achiziționat 20 de autobuze electrice care vor circula în Iași

Contractul între Primăria Municipiului Iași și compania furnizoare s-a semnat ieri, la Iași, iar administrația locală a precizat că autobuzele vor circula pe trasee care preiau 7,5% din numărul total de călători lunar.

Un client care consuma alcool a făcut stop cardio-respirator și a murit după ce a refuzat să evacueze un local în care care izbucnise...

"A fost resuscitat, dar a decedat", a explicat, pentru PressHub, biroul de presă al IPJ Argeș.