joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDoi ani de la idee până la amenajarea unui parc de 1.200...

Doi ani de la idee până la amenajarea unui parc de 1.200 mp pentru cei cu dizabilităţi

Un parc care va fi atât spaţiu de joacă pentru copii cu dizabilităţi, cât şi zonă de relaxare pentru adulţi cu dizabilităţi, va fi amenajat pe o suprafaţă de 1.200 mp în Parcul Expoziţiei, pe strada strada General Toma Dimitrescu, care desparte grădina de stadion. Ideea a apărut cu un an şi jumătate în urmă, când Primăria municipiului Iaşi a lansat o licitaţie pentru proiectarea viitorului spaţiu. 

În ultima zi a anului trecut, a fost lansată pe platforma de achiziţii publice şi procedura de atribuirea contractului de lucrări. Cu tot cu dotări, licitaţia porneşte în sens descrescător de la valoarea estimată de 2,54 milioane de lei. Termenul de depunere a ofertelor este 29 ianuarie. Câştigătorul urmează să fie anunţat cel mai târziu în iulie şi va avea la dispoziţie trei luni ca să amenajeze parcul.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE