luni, 24 ianuarie 2022
AcasăRețeaDoi bătrâni au rămas fără casă după ce au fost păcăliți de...

Doi bătrâni au rămas fără casă după ce au fost păcăliți de falși dezvoltatori de imobiliare

Doi bătrâni și-au pierdut casele, după ce au fost înșelați de mai multe persoane care s-au dat drept dezvoltatori imobiliari turci.

Persoanele care se dădeau drept dezvoltatori imobiliari, patru bărbați și o femeie, își alegeau victimele în rândul persoanelor bătrâne, care locuiau singure în București. Le convingeau să treacă casele pe numele lor, în schimbul unor „case noi”. Polițiștii i-au prins când încercau să convingă o bătrână de 86 de ani să le dea apartamentul.

Bătrâna a fost racolată de gruparea de hoți pe o stradă din sectorul doi din Capitală. Hoții i-au promis că vor avea grijă de ea și îi vor construi o casă nouă, dacă trece apartamentul pe numele lor. Au profitat de faptul că bătrâna are probleme de memorie şi avea asupra ei un bileţel scris de rude, ca să poată fi identificată uşor.

Femeia de 86 de ani a fost găsită chiar în casa unuia dintre suspecţi şi nu apucase încă să predea actele locuinţei ei.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE