Doi cetățeni străini au fost arestați pentru trafic de substanțe dopante | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Doi cetățeni străini au fost arestați pentru trafic de substanțe dopante. Unul dintre ei a fost campion mondial la culturism. 

Procurorii DIICOT Cluj au reținut doi cetățeni străini, inclusiv un fost campion mondial la culturism, pentru trafic de substanțe dopante.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca, împreună  cu procurorii DIICOT Cluj, au documentat activitatea infracțională a două persoane (cetățeni străini), cercetate pentru efectuarea de operațiuni ilegale privind circulația substanțelor dopante cu grad de mare risc și a produselor care conțin substanțe dopante cu grad de mare risc.

Citește și: Stimulente între 5.000 și 2.500 de lei/lună pentru angajații ministerului Proiectelor Europene

Au deținut și vândut substanțe dopante cu grad de mare risc

„Dispune arestarea preventivă a inculpaților B.J. și Z.D. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30 iulie 2024 și până în 28 august 2024, inclusiv. (…). Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”, se arată pe portalul instanței de justiție. 

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada 2023 – 2024, inculpații au procurat, deținut și vândut, în mod repetat, substanțe dopante cu grad de mare risc,  produsele fiind expediate atât în țară, cât și în străinătate prin intermediul unor firme de curierat.

Citește și: Șefii sistemului judiciar au anonimizat numele a 109 magistrați

Din probatoriul administrat a reieșit că unul dintre inculpați a trimis către clienți, în intervalul de timp menționat, un număr de 240 de colete”, potrivit DIICOT Cluj.

Zambaldi Davide nu e la prima abatere, în contextul în care acesta a mai avut probleme cu legea în trecut. Astfel, în urmă cu zece ani, în locuința lui Davide Zambaldi, fost campion mondial la culturism (2010), au fost găsite peste 50.000 euro, venituri probabile din activitatea ilicită.

Continuarea în Monitorul de Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”? Precizările ISJ Iași | Ziarul de Iași

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”, deși...

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...