miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterDoi copii au dispărut din pat, în Caraș Severin

Doi copii au dispărut din pat, în Caraș Severin

Doi copii au dispărut de acasă și sunt căutați acum de forțele de ordine din Caraș-Severin.

Ciudat este că cei doi au fost văzuți de tatăl lor, duminică seara, când i-a lăsat în pătuțuri să doarmnă. Dimineața, nu i-a mai găsit.

Copiii au 8 și 10 ani și sunt din localitatea Petroșnița.Până la această oră, la căutări au fost angrenate peste 100 de forțe, formate din polițiști, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri și voluntari. De asemenea, la fața locului a fost adus un câine polițișt de urmă și a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

SEMNALMENTE: CRISTOI ION SOLOMON – înălțime 1.30 m, greutate circa 35 de kg, păr brunet, tuns scurt, fața alungită, ochi albaștri, nu are semne particulare.

CRISTOI ILEANA- MARIA- înălțime 1.20 m, greutate circa 23 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, fața ovală, ochi albaștri, prezintă o cicatrice în partea stângă a capului în urma unei intervenții chirurgicale.

Nu se cunosc informații referitoare la vestimentația pe care o purtau la momentul plecării.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE