duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterDoi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onești au fost...

Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onești au fost omorâți de fostul locatar

Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onești, județul Bacău, au fost omorâți de fostul locatar, supărat că fusese evacuat de acolo prin decizie judecătorească. Bărbatul de 60 de ani a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și că îi va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare.

„În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.

Gabriela Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, a declarat, luni seară, la Antena 3, că polițiștii au purtat discuții, negocieri, dar la un moment dat agresorul, care părea calm, a început să exercite acțiuni violente asupra celor două victime.

Reprezentantul IPJ Bacău a confirmat că cele două victime sunt decedate și a transmis că nu se poate pronunța asupra stării de sănătate a agresorului.

La un moment dat s-a auzit un strigăt de ajutor, moment în care polițiștii au intrat în forță și au găsit cele două victime înjunghiate. Pentru că bărbatul de 60 de ani nu s-a supus ordinelor polițiștilor, acesta au tras asupra lui și l-au imobilizat.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE