miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăNewsletterDoi parlamentari din Teleorman propun o lege care permite vânzarea animalelor de...

Doi parlamentari din Teleorman propun o lege care permite vânzarea animalelor de la Zoo pentru circ sau vânătoare

Șocant! Parlamentarii PNL din Teleorman, Maria Stoian și Ică Florică Calotă, au depus un proiect legislativ prin care se permite , printr-un amendament, vânzarea animalelor „în surplus” din grădinile zoologice pentru vânătoare, circ sau sacrificare.

Demersul este, pur și simplu, halucinant, pentru că permite batjocorirea unor animale supuse oricum unui stres constant în captivitate. Amendamentul prin care acestea pot deveni obiectul circului, vânătorii sau sacrificării vine în totală contradicție cu valorile pe care liberalii le-au promovat în campaniile electorale și arată o lipsă de sensibilitate față de drama unor animale care oricum trăiesc anormal în grădinile zoologice.

Practic, cei doi parlamentari teleormăneni au depus un proiect de modificare a legii grădinilor zoologice și acvariilor publice, pentru a include un amendament care permite sacrificarea animalelor „în surplus” din grădinile zoologice.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE