Doi polițiști și-au făcut colegii de râs

Doi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului şi-au făcut instituţia de râs asistând impasibili cum un ieşean aproape a fost omorât în bătaie de un scandalagiu. Incidentul s-a petrecut în august 2019 în satul Boureni, comuna Balş.

Din fericire, victima a scăpat cu viaţă, iar agresorul a fost condamnat. Judecătorii au putut doar să constate lipsa de implicare a poliţiştilor şi să o atribuie spaimei pe care au suferit-o aceştia la vederea sălbăticiei agresiunii.

Conform rechizitoriului, Claudiu Alexandroae s-a întâlnit în timpul zilei cu H.H. la un bar, cei doi fiind prieteni. După ce au băut împreună, H.H. a plecat spre domiciliu, unde urma să organizeze un grătar cu câteva rude. Alexandroae a rămas la bar şi a continuat să bea.

După o vreme, s-a îndreptat spre casa lui H.H., împreună cu doi prieteni, unde a început să facă scandal în faţa porţii şi să ameninţe. Agasat, fratele lui H.H. a ieşit din curte, certându-se cu Alexandroae. În timpul disputei, se pare că Alexandroae a scos un cuţit, ceea ce l-a determinat pe celălalt să-l lovească cu un par, spărgându-i capul. Persoanele prezente au aplanat temporar conflictul, iar Alexandroae a fost dus acasă.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

SURSE. Comisia din Penitenciarul Rahova a fost de acord cu eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea

Comisia de specialitate din Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieșirea mai devreme din închisoare a lui Liviu Dragnea, au declarat pentru G4Media.ro...

Iohannis: ”În această seară cred că vom avea ceremonia de învestire pentru un nou ministru al Sănătăţii”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că este nevoie de reformă în domeniul Sănătăţii şi trebuie intervenit pentru a face spitalele mai performante şi...

Matilda de Risipeni

Albinuța Maia luptă în continuare cu prietenii ursului Igor care nu vor ca Republica Moldova să iasă din pandemie. În acest moment, unica sa...