duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateDoi tineri din Germania cutreieră România pe biciclete pentru a strânge bani...

Doi tineri din Germania cutreieră România pe biciclete pentru a strânge bani pentru refacerea pădurilor defrișate ilegal

Doi tineri germani au ajuns cu bicicletele în județul Sibiu, în cadrul unui proiect de refacere a pădurilor defrișate ilegal în Munții Făgăraș.

Theresa și Philipp sunt doi tineri din Germania aflați în aventura vieții. Și-au luat bicicletele în această vară și au pornit să cucerească Europa. Artiști, ea violoncelistă și el pianist, au aspirații înalte și își doresc să ajute mediul înconjurător.

Misiune nobilă

După un an și jumătate în care au învățat online și după ce au susținut examenul de bacalaureat, și-au propus să aibă o vacanța de vară de neuitat. Într-adevăr este de neuitat atât pentru ei, cât și pentru generațiile următoare care se vor bucura de munca tinerilor cu spirit civic.

Theresa și Philipp au pornit la drum din München cu scopul de a ajunge la Marea Neagră, urmând un traseu lung și greu, și-au propus să strângă suma de 10.000 de euro în beneficiul Fundației Conservation Carpathia. Cu acești bani, ei își doresc să acopere cheltuielile de reîmpădurire și de postîmpădurire timp de 5 ani, a 2 hectare din zona Groapele din Munții Făgăraș.

Citește articolul integral pe mesageruldesibiu.ro

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE