Doi tineri din Sibiu, audiați de poliție după moartea suspectă a unei femei din Racovița| Mesagerul de Sibiu

Data:

spot_img

Doi tineri din Sibiu, audiați de poliție după moartea suspectă a unei femei din Racovița. Femeia, în vârstă de 69 de ani, a fost găsită fără viață într-o anexă a propriei locuințe, în circumstanțe ce sugerează o moarte violentă.

La data de 13.09.2024, în jurul orei 07.50, prin apel 112, o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că verișoara sa, în vârstă de 69 de ani, din localitatea Racovița este moartă într-o anexă a locuinței.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu.

În urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul femeii ar fi survenit în cursul zilei de ieri, ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, fiind începute în regim de urgență activități operative în vederea stabilirii situației de fapt și identificării presupușilor autori ai faptei.

Astfel, în jurul orei 09:00, într-un imobil din municipiul Sibiu, au fost identificați doi tineri, bănuiți de implicarea în comiterea unor fapte cu violență, care ar fi dus la decesul victimei.

Continuare și video, în Mesageruldesibiu.ro

Citește și: Surse. Marius Pieleanu nu intră în Comisia de Etică a SNSPA deoarece nu se face cvorum

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Mesagerul de Sibiu / Poliția Română)

spot_imgspot_img
Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Roxana Mînzatu este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene pentru „oameni, competenţă şi pregătire”

Roxana Mînzatu este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene responsabilă...