Doi turiști străini au fost salvați din ghearele ursului. Ce greșeală au făcut | VIDEO | Argeșul Online

Data:

spot_img

Doi turiști străini au fost salvați din ghearele ursului. Ce greșeală au făcut acesția. Incidentul a avut loc azi, pe DN 7C Transfăgărășan.

Turiștii au fost salvați de claxoanele mașinilor de atacul unui urs. Aceștia au parcat mașina pe marginea drumului, au încercat să hrănească ursul și să se fotografieze cu el în același timp. VIDEO AICI.

Citește și: Ziua Rozelor. Aranjamente inedite de flori și o paradă specială, în locul unde se cultivă cei mai mulţi trandafiri din România | FOTO

Au tratat ursul ca pe un animal domestic

O mostră crasă de imprudență, pe care cei doi – ucraineni sau bulgari, judecând după numerele de înmatriculare ale mașinii – au dovedit-o.

Citește și: George Clooney cere retragerea lui Biden din cursa pentru Casa Albă: „a salvat democrația în 2020, avem nevoie să o facă din nou în 2024”

Practic, cei doi turiști și-au riscat viețile, tratând ursul ca pe un animal de casă. Ca pe o pisică, spre exemplu.

În filmulețul postat în mediul online se vede cum dintr-o mașină cu plăcuțe cu numere de înmatriculare de Ucraina sau Bulgaria, coboară doi bărbaţii care hrănesc animalul.

Cei doi se apropie de urs şi se fotografiază cu el.

Continuarea în Argeșul Online

Citește și: Corul Madrigal la FITS. Peste 10.000 de spectatori la spectacolele care au marcat începutul şi finalul festivalului de la Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: argesulonline.ro)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related