luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDoljeni care au depășit barierele pandemiei

Doljeni care au depășit barierele pandemiei

Au făcut performanță la examene sau chiar la cel mai înalt nivel, fiind pe podiumul internațional, au fost admiși la universități de top sau pur și simplu au întins o mână spitalelor sau celor care aveau nevoie să depășească neajunsurile acestei perioade. Ei sunt o parte dintre doljenii care au reușit în 2020 să depășească barierele pandemiei de coronavirus apărute și în domeniul educației.

Pandemia a închis unitățile școlare din Dolj încă din luna martie. Activitățile au fost online și așa au continuat și acum. Încă de la începutul pandemiei, o parte dintre elevii și studenții din Craiova au întins o mână de ajutor vârstnicilor, ducându-le alimente. Elevii din echipa de robotică Soft Hoarders a Colegiului Național „Frații Buzești“ din Craiova s-a mobilizat să facă viziere pe care le-au donat cadrelor medicale. Activitatea a fost coordonată de șeful echipei de robotică, elevul Cezar Leoni.

Radu Duțescu, student la Facultatea de Horticultură din cadrul Universității din Craiova, a pus în joc propriile economii și a făcut în primăvara anului 2020 prima poartă de decontaminare pe care a și donat-o Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Radu a donat și sute de viziere pentru cadrele medicale de la mai multe unități spitalicești.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE