luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăRețeaDominic Fritz confirmă condițiile USR PLUS: președinția Camerei sau funcția de premier

Dominic Fritz confirmă condițiile USR PLUS: președinția Camerei sau funcția de premier

.Alianța USR PLUS nu este dispusă să accepte ca și funcția de premier, și funcția de președinte al Camerei Deputaților să revină PNL.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a confirmat vineri seară că la negocierile cu PNL care au loc sâmbătă, USR PLUS va cere paritate: funcția de premier contra funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Dominic Fritz face parte din echipa USR PLUS care începe sâmbătă dimineață, la București, negocierile cu reprezentanții PNL și UDMR în vederea formării unei coaliții guvernamentale.

„Pentru că aţi vorbit de prim-ministru, totuşi, trebuie să spun că sunt două funcţii foarte importante la vârful statului, în Parlament şi în Guvern: prim-ministrul şi preşedintele Camerei Deputaţilor şi, într-un parteneriat adevărat, bineînţeles că NU un singur partid poate să aibă amândouă funcţii”, a declarat Dominic Fritz, vineri seara, la Digi24.

Liderii PNL au decis, în ședința BPN de miercuri seara, să îl susțină pe președintele partidului, Ludovic Orban, pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților la negocierile care vor urma cu USR PLUS și UDMR, în timp ce pentru funcția de premier este propus Florin Cîțu.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE