marți, 24 mai 2022
AcasăRecomandateDominic Fritz, primarul Timișoarei: "Nu m-am băgat în această slujbă pentru imagine....

Dominic Fritz, primarul Timișoarei: „Nu m-am băgat în această slujbă pentru imagine. Din imaginea mea nu pot să-mi cumpăr nimic”

Într-un interviu acordat publicației Banatul Azi, primarul Timișoarei, Dominic Fritz spune că 2021 a fost un an în care a încercat și, într-o oarecare măsură, a reușit să pună pe o bază bună administrația locală.

Întrebat dacă, în plan personal, a fost afectat de acuzațiile aduse în 2021, acuzații care l-au făcut să piardă destul de mult și din imaginea de mare câștigător, de anul trecut, Dominic Fritz a răspuns:

Poate nu toți cred, dar eu nu m-am băgat în această slujbă pentru imagine. Din imaginea mea nu pot să-mi cumpăr nimic și nu pot să cumpăr ceva orașului. Pe mine mă interesează tocmai să știu că deciziile pe care le iau au un sens pentru oraș pe termen lung. Că asta înseamnă că pe termen scurt apar tot felul de conflicte cu mize mici, în care eu „pierd”, este un preț care trebuie plătit. Personal, recunosc că nu mă afectează. Sunt foarte conștient că multe din acuzații, chiar și cele foarte personale, zvonuri și bârfe, nu au nicio legătură cu persoana Dominic Fritz. E atacat acest personaj public, primarul, dar eu știu cine sunt, care îmi sunt valorile, cine îmi sunt prieteni. Am o familie puternică, iar ea mă susține. (…) Dar eu cred că există un oarecare sistem în zgomotul ce se creează„.

Edilul spune că e convins că va schimba fața Timișoarei în următorii trei ani de mandat.

Articolul integral, în banatulazi.ro!

CITEȘTE ȘI: Experiența unui voluntar în studiile clinice pentru un vaccin împotriva COVID: „Majoritatea efectelor secundare au fost raportate de primitorii de Placebo” (presshub.ro)

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE