marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterDominic Fritz: „S-a semnat un nou contract cu E.ON. Avem gaz și,...

Dominic Fritz: „S-a semnat un nou contract cu E.ON. Avem gaz și, până la finalul anului, dacă va fi plătită o rată, se va prelungi încă o lună”

Societatea de termoficare a Timișoarei are gazul asigurat cel puțin până la finalul anului, a anunțat primarul Dominic Fritz. Un contract cu furnizorul de gaze naturale, valabil până la sfârșitul lunii decembrie, a fost semnat. 

„În timp ce am fost plecat la București, am văzut că a fost o mică agitație legată de Colterm. Dacă a fost întâmplătoare sau nu, nu pot să zic. (…) S-a semnat un nou contract cu E.ON, avem gaz și, până la finalul anului, dacă va fi plătită o rată, se va prelungi încă o lună. Situația este serioasă și se văd eforturile serioase pe care le facem noi, ca primărie, ca să supraviețuiască.

Datoriile istorice la Colterm sunt de 320 de milioane de lei. Această cifră este una dificilă pentru orice companie. Nu îmi doresc scandal cu Colterm pentru că vrem să semnăm un contract mai serios cu furnizorii de gaze și cărbune. Dar este ultima iarnă în care va fi această situație. Vom lucra cu parteneri pentru a găsi o rezolvare la această situație”, a anunțat primarul Dominic Fritz.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE