duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterDominic Fritz se va vaccina cu serul anti-Covid

Dominic Fritz se va vaccina cu serul anti-Covid

Primarul Timișoarei a precizat că se va imuniza, imediat după ce serul va fi administrat categoriilor prioritare, respectiv angajaţii din sănătate și asistență socială, cei din categoria de risc şi personalul din „domenii-cheie”.

Pe de altă parte, numărul pacienților internați în spitalele din Timișoara este în creștere chiar dacă rata de infectare raportată de autorități este în scădere ușoară, susține primarul Dominic Fritz. Edilul a subliniat, la Radio Timișoara, că primește informări de la medici potrivit cărora situația este în continuare critică, mai ales în secțiile ATI.


„Degeaba scade rata de infectare ușor dacă ce vedem în spitale de fapt crește. Mie îmi spun medicii, și din spitalele din Timișoara, că din nou ei văd o clară creștere, mai ales din ce în ce mai mult oameni cu forme grave de boală ajung la spital. Situația este în continuare destul de critică, mai ales cu paturile ATI. Constat că multe alte țări cu o incidență mult mai mică au luat măsuri mai stricte. Se pare că nu există un context politic pentru măsuri mai stricte așa că fiecare dintre noi are o responsabilitate să reducă la minimum contactele, mai ales de Crăciun”, spune primarul Timioarei.

Dominic Fritz a reamintit că Timișoara va avea 17 centre de vaccinare anti-COVID, potrivit Banatul Azi.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE