miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăRețeaDonald Trump scapă în Senat de acuzația de „incitare la insurecție”. Ce...

Donald Trump scapă în Senat de acuzația de „incitare la insurecție”. Ce urmează

Doar șapte senatori republicani au votat alături de democrați pentru acuzarea fostului președinte, astfel că nu s-a putut realiza majoritatea de două treimi necesară acuzării.

Este a doua tentativă de impeachment eșuată a democraților împotriva fostului președinte, Donald Trump. Verdictul a fost dat mai repede, după ce sâmbătă republicanii și democrații au convenit la un acord, prin care să renunțe la audierea martorilor celor două părți. Inițial se stabilise ca martorii să fie convocați online pentru mărturiile în Senat.

Acordul a fost anunţat de cele două partide în şedinţa publică a Senatului, în a cincea zi a procesului lansat contra lui Donald Trump. pentru „incitare la insurecţie” privind evenimentele violente de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE