Donații din Baia Mare, trimise către sate şi oraşe din apropierea Kievului

Data:

O parte din donaţiile în alimente, medicamente şi alte bunuri au ajuns în localitatea de frontieră Teceu iar de aici vor fi reîncărcate spre a fi trimise către sate şi oraşe din vecinătatea Kievului, a informat vineri seara consilierul local din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare Bogdan Gavra.

„În cursul nopţii de ieri, împreună cu o echipă extraordinară de oameni, care sunt sprijiniţi de alţi oameni extraordinari, printre care vă număraţi şi voi, cei care ne susţineţi activitatea din această perioadă, am reuşit să ducem încă un transport către Teceu, cu ce am reuşit să colectăm din necesarul transmis de către autoritatea regională de aici. De aici vor fi trimise mai departe, punctual, ce şi unde este nevoie, în special către Gostomel, Buchu şi alte oraşe şi sate de lângă Kiev”, a spus Bogdan Gavra, citat de Agerpres.

Colecta de bunuri s-a realizat pe durata a nouă zile şi s-au implicat membrii şi voluntarii asociaţiilor Together For Humanity, Asociaţia Szmisz, Assoc, Crucea Roşie Maramureş, Migrants in Maramureş, Consiliul Judeţean şi Prefectura Maramureş.

Citește și: Străinii închiriază apartamente în Ucraina prin Airbnb pentru a-i ajuta cu bani pe ucrainenii care fug din calea războiului

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal uriaș la construcția terminalului 4 (T4) de la Aeroportul Iași

Suspiciuni uriașe la un contract de 70 milioane de euro. La construcția terminalului 4 de pasageri (T4) de la Aeroportul Iași, a fost schimbat materialul din care va fi realizată structura. În licitație, prin caietul de sarcini s-au solicitat stâlpi și grinzi metalice, iar acum construcția se face cu stâlpi și grinzi din beton armat.

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...