DOROHOI | Mamă la un pas de moarte pe masa de naşteri

O femeie din Dorohoi, de profesie medic stomatolog, a fost la un pas de moarte chiar în ziua care ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă din viaţa sa. Aceasta a suferit un şoc anafilactic la scurt timp după ce a născut.

În vârstă de 32 de ani, femeia din Dorohoi a ajuns la spital la finele săptămânii trecute, iar în weekend a fost dusă în sala de naşteri, unde urma să nască prin cezariană. Intervenţia a decurs bine, iar copilul a fost scos în parametri, însă ulterior totul a luat o întorsătură care putea să se finalizeze tragic.

Potrivit cadrelor medicale, tânăra a suferit şocul anafilactic în momentul în care operaţia se apropia de final, din fericire bebeluşul neavând de suferit. Acesta fusese scos din uter, iar femeia urma să fie cusută în zona operaţiei, moment în care i-au fost administrate mai multe medicamente specifice acelui moment operator, printre care şi antibiotice.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Noi gândim, nu doar muncim!

Un val de emoție publică genera, în urmă cu două zile, întâia listare la Bursa din New York (NYSE) a unei companii românești „unicorn”,...

Ministrul Drulă vine cu vești bune pentru infrastructura rutieră majoră din zona București – Ilfov

"Dacă nu vor fi depuse iarăși contestații (ceea ce ne dorim cu toții), vom semna curând contractul de proiectare și execuție", a anunțat ministrul.

Scandalul dintre USR și PNL continuă la Iași. Primarul intră în grevă japoneză

Mihai Chirica, primarul Iașului, și Cosette Chichirău, președintele USR Iași, s-au lansat într-un război al declarațiilor politice după ce bugetul Iașului a fost respins joi seară, după o ședință de 8 ore. Chirica a spus că va intra în grevă japoneză de luni și că va întrerupe orice relație cu USR-PLUS, pe care îi acuză de „dilentatism politic” și că au trântit bugetul.