duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterDosar penal legat de modul în care a fost construit spitalul modular...

Dosar penal legat de modul în care a fost construit spitalul modular de la Lețcani

Poliția și procuratura din Iași cer documente de la asociația care a construit spitalul modular din Lețcani, în cadrul unui dosar penal deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, au declarat surse judiciare.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași coordonează o anchetă în care se efectuează posibile fapte de abuz în serviciu referitoare la modalitatea de achiziție a Spitalului de la Lețcani. Investigația a fost deschisă în luna august, ca urmare a unei sesizări din oficiu a Poliției.

“Cercetările sunt efectuate în rem iar dosarul se află într-o fază incipientă. Au fost solicitate înscrisuri și informații de la anumite instituții, pentru a se putea stabili criteriile pentru determinarea competenție, calificarea juridică a faptelor”, a spus pentru „Ziarul de Iași” Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unor articole din mass-media, ne-a mai precizat procurorul ieșean.

Poliția s-a sesizat pe data de 12 august, cercetările fiind făcute de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Iași, sub coordonarea Parchetului.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE