Dosarul avocatei „împinse” de la balcon. Primul semn de întrebare pentru anchetatori: de ce a refuzat iubitul ei detectorul de minciuni?

Data:

Apropiaţii celor doi avocaţi – tânăra decedată în urma căderii de la etaj şi iubitul ei, acuzat acum de crimă – spun că cei doi formau un cuplu bizar, că se certau des, şi că pentru această stare de fapt o anume vină o avea şi ea. Avocatul Sebastian Felecanu era destul de bun în branşă şi, spun cunoscuţii, avea “lipici” la femei frumoase. Asta era o mare problemă pentru iubita sa. Primul mare semn de întrebare al anchetatorilor a apărut în momentul în care Felecanu a refuzat testul poligraf, pentru a-şi susţine varianta.

Cazul avocatului care şi-ar fi omorât iubita însărcinată face furori în oraş. Apropiaţii suspectului sunt de părere că şi fata moartă era pusă pe scandal, iar el căuta să evite certurile cu ea. Fetei nu îi convenea faptul că Sebastian Felecanu consuma alcool şi, în plus, îl bănuia de infidelitate. Arestarea lui Felecanu a aprins spiritele printre cei care ì cunoşteau, şi care se întreabă de ce autorităţilor le-au luat aşa mult timp să îşi dea seama că fata a fost omorâtă.

Dacă la început procurorii şi poliţiştii au mers pe varianta sinuciderii, pentru avocat totul a început să ia o turnură diferită în momentul în care a decis să refuze testul cu poligraful. Apoi a refuzat să mai ofere explicaţii anchetatorilor. Sâmbătă, ultima acţiune ciudată: bărbatul şi-a recuzat avocatul, chiar în timpul deliberării în faţa judecătorilor care ceruseră arestarea lui.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Conflictul dintre doi primari blochează un proiect european de irigații pe 1.000 ha, în plină secetă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related