Dosarul lui Alfred Bulai, noi dezvăluiri | The Epoch Times

Data:

spot_img

Dosarul lui Alfred Bulai, noi dezvăluiri. Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) se află de circa două luni în centrul unui scandal, după ce foste şi actuale studente ale sociologului Alfred Bulai l-au acuzat pe acesta de agresiune sexuală.

Bulai s-a ales cu dosar penal, demiterea sa din funcţiile pe care le avea la SNSPA şi punerea sub acuzare şi plasarea sa în arest la domiciliu.

Din informaţiile obţinute de Gândul, anchetatorii au la dosar numeroase probe esenţiale în acest caz, dar şi interceptări care ar fi ajutat să convingă judecătorii că Bulai nu poate fi lăsat în libertate în timpul urmăririi penale.

Citește și: Despăgubiri de 1,4 milioane de euro pentru clădirea consulatului Rusiei la București. Prețul pieței, de patru ori mai mare

Mandatul de arest la domiciliu emis pe numele lui Bulai expiră în scurt timp, iar procurorii au cerut Judecătoriei Sectorului 1 prelungirea acestuia. Solicitarea s-a judecat marţi şi instanţa a admis cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu.

Studenților li s-ar fi cerut să nu meargă mai departe pentru că sociologul “are relaţii” şi “protecţie”

Potrivit sursei citate, anchetatorii au audiat atât victimele, cât şi o serie de martori, printre aceştia fiind şi profesori din conducerea SNSPA. Declaraţiile martorilor-cheie din dosar arată că se ştia de mult timp de comportamentul abuziv al lui Alfred Bulai faţă de unii dintre studenţii săi, dar că reclamaţiile făcute la conducerea SNSPA ar fi rămas fără urmări, permiţându-i lui Bulai să rămână profesor.

Citește și: Infestarea cu nade feromonale de la Moldovița: Crimă de gradul unu sau un caz școală pentru a reglementa modul de procurare a acestora

Mai mult chiar, continuă Gândul, studenţilor care s-au plâns de comportamentul lui Bulai şi ar fi ajuns până la discuţii cu decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Cristian Pîrvulescu, li s-ar fi cerut să nu meargă mai departe dacă nu au probe şi nu vor să depună reclamaţii, pentru că sociologul “are relaţii” şi “protecţie”.

Continuarea în The Epoch Times

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: epochtimes-romania.com)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În noiembrie va avea loc prima dezbatere electorală pentru prezidențiale după 10 ani

În noiembrie va avea loc prima dezbatere electorală pentru...

Audierile pentru noul board al BNR. Roberta Anastase nu a știut ce înseamnă IRCC | Aktual24

Audierile pentru noul board al BNR. Roberta Anastase, propusă...