Dosarul minore pentru VIP-uri: organizator lovit de toate bolile din lume în primele zile de puşcărie

Data:

Dorin Cohal a dat în judecată Penitenciarul, pe motiv că nu are parte de tratament adecvat. Judecătorii i-au respins acţiunea, în primă instanţă.

Chiar a doua zi după încarcerare, un condamnat pentru sex cu minore a cerut întreruperea executării pedepsei. Dorin Cohal susţine că bolile de care suferă îl fac să nu poată suporta regimul de detenţie. Plângerea lui Cohal se află pe rolul Curţii de Apel, după ce magistraţii Tribunalului au apreciat că el trebuie să rămână închis în continuare.

La sfârşitul anului 2019, Cohal a fost condamnat la 7 ani de închisoare, într-un dosar în care alţi doi oameni de afaceri au fost condamnaţi la 11, respectiv 4 ani de detenţie. Cei trei organizatori ai orgiilor sexuale, la care au fost inclusiv acuzaţii că fetele erau îmbătate şi drogate apoi abuzate, sunt Dorin Cohal, om de afaceri in domeniul autovehiculelor, Nicuşor Coşuţă, proprietar al vilei din Bucium unde aveau loc orgiile şi patron al Pizzeriei Nico din Nicolina, şi Cornel Hitruc, patronul restaurantului Familial din Alexandru. În dosar a fost cercetat şi un fost vicepreşedinte al CJ. Aceştia au fost acuzaţi că, în perioada 2003-2007, ar fi racolat fete din Iaşi pe care le ademeneau sub pretextul participării la petreceri organizate în vila din Pietrărie a unuia dintre ei.

„Atât racolatorii, cât şi alte persoane de sex masculin din anturajul acestora, de regulă parteneri de afaceri, împreună cu tinerele fete vizionau filme pornografice, fumau ţigări din cânepă şi narghilea, după care le determinau pe acestea să întreţină raporturi sexuale normale, câteodată orale şi anale, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 150 lei“, se arată în rechizitorul întocmit în 2008 de DIICOT Iaşi.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“