luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDosarul penal al lui Victor Micula: s-a dat chestor, poliţist la Antidrog...

Dosarul penal al lui Victor Micula: s-a dat chestor, poliţist la Antidrog şi, îmbrăcat în uniformă, s-a plimbat la volanul unei autospeciale cu sirenele pornite

Milionarul Victor Micula s-a îmbrăcat în uniformă şi s-a plimbat la volanul maşinii de Poliţie cu sirenele pornite, s-a dat absolvent al Academiei de Poliţie, poliţist la Antidrog, ba chiar s-a prezentat drept „chestor” în faţa subofiţerilor pe care voia să-i umilească. Sunt detalii care apar în rechizitoriul făcut public, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, la solicitarea BIHOREANULUI.

Actul de acuzare semnat de procurorul Cristian Ardelean dezvăluie că Victor Micula a început să aibă relaţii în rândul poliţiştilor orădeni încă din 2014, pe când avea doar 19 ani, şi când “i s-a încredinţat de poliţişti o autospecială de poliţie (posibil a Biroului Rutier), pe care a condus-o singur pe raza municipiului Oradea (zona cartierul Nufărul – B-dul Cantemir) cu semnalele acustice pornite, îmbrăcat în uniformă de poliţist”, ca şi cum ar fi fost, deci, într-o acţiune.

În documentul transmis presei nu sunt prezentate amănunte despre incidentul care a ajuns în atenţia procurorilor prin intermediul unei înregistrări video ridicată ca probă şi depusă la dosar, dar se precizează că Micula a continuat să-şi întreţină relaţiile din Poliție şi ulterior, în perioada 2017-2018, după ce şi-a înfiinţat propria firmă de protecţie şi pază. 

Tânărul şi-a amplificat legăturile mai ales cu poliţiştii care activează în domeniul ordinii publice. “Influenţa sa asupra poliţiştilor a ajuns să fie de notorietate”, arată procurorul, într-atât încât amicii săi au ajuns să-l sune de ori de câte ori erau opriţi în trafic de agenţii rutieri, pentru a-i îndupleca să nu-i sancţioneze.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE