Două companii au solicitat la tribunal insolvența Combinatului din Galați

Data:

UPDATE: „Gestionăm toate plățile către furnizori cât mai operativ și mai eficient posibil. Aceste plăți au fost efectuate și solicitările au fost retrase”, a declarat pentru „Viața liberă” un purtător de cuvânt al companiei siderurgice.


Două companii – UPSS SA Botoșani, respectiv, Forja Rotec SRL Buzău – au solicitat la Tribunalul Galați, în acțiuni separate, deschiderea procedurii insolvenței la adresa… Combinatului Liberty Galați.

Cele două dosare au fost înregistrate pe 19 octombrie, respectiv, 7 octombrie, primele ședințe în instanță privind cauzele respective fiind planificate pentru miercuri, 9 noiembrie.

Pe fondul destul de turbulent al mediului de afaceri, s-au înmulțit cazurile în care, chiar și pentru sume care nu reprezintă neapărat o miză foarte mare, fie și la întârzieri minore, sunt companii care folosesc o eventuală deschidere a procedurii de insolvență ca mijloc mai mult sau mai puțin justificat de presiune la adresa unor companii partenere.

Continuarea în Viața liberă.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related