joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDouă personaje controversate din AUR devin șefi de comisii parlamentare

Două personaje controversate din AUR devin șefi de comisii parlamentare

Dan Tănasă și Ringo Dămureanu au fost nominalizați astăzi de de partidul AUR la șefia a două comisii din Camera Deputaților – Comisia pentru egalitate de șanse, respectiv Comisia de constituționalitate, potrivit dezbaterilor din plen. Șefia celor două comisii revenise AUR la negocierile din decembrie, când s-au constituit structurile parlamentare.

Dan Tănasă: retorică anti-maghiară, alături de Noua Dreaptă în Valea Uzului

La începutul lunii iunie 2019, câteva zeci de români au intrat cu forța în Cimitirul Militar din Valea Uzului pe care autoritățile locale, conduse de politicieni UDMR, îl închiseseră cu lanț și lacăt. Printre cei care au organziat și au participat la acțiune s-au aflat reprezentanți ai Frăției Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință, Noua Dreaptă, dar și George Simion și Dan Tănasă.

Dan Tănasă, cunoscut militant anti-UDMR din Mureș și cu o puternică retorică anti-maghiară, a primit elogiile Sputnik pentru declarațiile făcute atunci.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE