Două vinuri de Jidvei, în topul celor mai bune din lume. Medalii de aur și argint la Concours Mondial du Sauvignon « alba24.ro

Două vinuri ale producătorului Jidvei din judeţul Alba au fost medaliate la ediţia din acest an a Concursului Mondial de Sauvignon. 

Tezaur Sauvingnon Blanc + Fetească Regală a obținut medalia de aur, iar Tezaur Sauvingnon Blanc + Fetească Regală 2018 a obținut medalie de argint.

” Pentru noi, pe primul loc e excelența. De peste 20 de ani, oenologii Jidvei reușesc să surprindă în vinuri…

alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Noi gândim, nu doar muncim!

Un val de emoție publică genera, în urmă cu două zile, întâia listare la Bursa din New York (NYSE) a unei companii românești „unicorn”,...

Ministrul Drulă vine cu vești bune pentru infrastructura rutieră majoră din zona București – Ilfov

"Dacă nu vor fi depuse iarăși contestații (ceea ce ne dorim cu toții), vom semna curând contractul de proiectare și execuție", a anunțat ministrul.

Scandalul dintre USR și PNL continuă la Iași. Primarul intră în grevă japoneză

Mihai Chirica, primarul Iașului, și Cosette Chichirău, președintele USR Iași, s-au lansat într-un război al declarațiilor politice după ce bugetul Iașului a fost respins joi seară, după o ședință de 8 ore. Chirica a spus că va intra în grevă japoneză de luni și că va întrerupe orice relație cu USR-PLUS, pe care îi acuză de „dilentatism politic” și că au trântit bugetul.