miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăNewsletterDr. Beatrice Mahler: În ultimele zile a crescut numărul pacienţilor tineri...

Dr. Beatrice Mahler: În ultimele zile a crescut numărul pacienţilor tineri cu forme severe de Covid-19

Managerul Institutului „Marius Nasta” din Bucureşti, Beatrice Mahler, a afirmat duminică, la Digi24, că numărul pacienţilor tineri care ajung la spital cu forme severe de COVID şi cu saturaţii mici de oxigen a crescut în ultimele zile.

„La Institutul ‘Marius Nasta’ lucrurile s-au schimbat într-un mod negativ, aş putea spune, în ultimele trei zile. Internările cu pacienţi cu forme severe, mult mai tineri decât perioada noiembrie-decembrie, pacienţi care ajung cu saturaţii scăzute la spital, este mare. Suntem aproape la numărul complet de paturi ocupate. În acest moment sunt trei paturi libere în secţie şi un singur pat în terapie intensivă, în condiţiile în care de ieri s-a deschis şi unitatea mobilă”, a declarat Mahler.

Potrivit managerului, „de aproximativ trei săptămâni lucrurile o luaseră într-o direcţie bună, o scădere treptată a numărului de pacienţi, însă în această săptămână şi mai ales ultimele trei zile au însemnat o creştere a adresabilităţii către Institutul Marius Nasta a pacientului cu forme severe de COVID”.

Medicul a adăugat că, în acest context, nu mai poate fi nicicum vorba de o direcţie pozitivă în evoluţia pandemiei şi că există o “îngrijorare permanentă” să nu se ajungă în situaţia din noiembrie anul trecut, când nu mai erau locuri pentru pacienţi.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE