Dragoste între ”Laleaua neagră” şi ”Dracula” « viata-libera.ro

* Cuplu. Cătălina Ponor, una dintre marile campioane la gimnastică ale României, supranumită „Laleaua neagră”, tocmai a primit inelul de logodnă din partea lui „Dracula” – actorul şi regizorul Bogdan Jianu. Povestea lor de dragoste tocmai e „tocată” de jurnalele mondene. De pildă, „Star Magazinul” Antenei Stars a ţinut să titreze mare: „Cătălina Ponor se iubeşte cu fostul soţ al unei cântăreţe celebre de la noi”. Pentru că, nu-i aşa, în urma…

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Valeriu Gheorghiță: “Începe vaccinarea prin centre mobile și cu sprijinul echipelor mobile, în primele 14 județe din țară”

Programările pentru imunizare se vor putea face și direct la centrul de vaccinare

Moldovenii cu pașaport românesc s-ar putea vaccina în România

Premierul Florin Cîţu a purtat marți discuții cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vaccinarea în țara noastră a cetățenilor români din Republica Moldova, indiferent unde aceștia locuiesc.

Un fost președinte de filială USR s-a înscris în AUR

În politică nu există principii, ci doar interese. Asta pare a demonstra recentul gest al fostului președinte al USR Sibiu, Raluca Amariei, care a anunțat că s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), unde a primit funcția de vicepreședinte la nivel național.