Droguri vândute de la geamul bucătăriei unui apartament din Brăila | De Brăila

Data:

spot_img

Droguri vândute de la geamul bucătăriei unui apartament din Brăila. Un dealer de droguri și-a transformat locuința aflată la parterul unui bloc în magazin”.

Caz incredibil în municipiul Brăila, unde, timp de aproape un an de zile, un individ a vândut droguri de la geamul apartamentului în care locuia, situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Dorobanților.

Citește și Ce caută președintele chinez în Europa. Ștefan Popescu, analist de politică externă: „China are nevoie să nu existe un Occident unit”

Clienții stăteau la coadă în fața geamului

DEBRAILA.ro prezintă în exclusivitate mai multe detalii din dosarul penal instrumentat de procurorii antimafia, inclusiv interceptări. 

De exemplu, în unele zile, clienții stăteau chiar și la coadă în dreptul geamului.

Recent, brăileanul a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată și efectuarea de operaţiuni neautorizate cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acesta a recunoscut săvârșirea faptelor în fața judecătorului.

Prins cu ajutorul colaboratorilor sub acoperire

Din vara anului 2022, timp de un an de zile, perioada pentru care anchetatorii au reușit să adune probe, individul de 39 de ani, care are antecedente penale, a vândut peste 160 de grame de 3-CMC, cunoscut sub denumirea de „cristal”. 

Majoritatea tranzacțiilor se efectuau la geamul apartamentului de la parter, de unde au cumpărat droguri inclusiv colaboratori sub acoperire. 

Citește și Cine a fost Olga Lengyel, supraviețuitoare de la Auschwitz, și cum se predă istoria Holocaustului în România

Colaboratorul sub acoperire l-a contactat pe inculpat, prin intermediul unei aplicații criptate, acesta din urmă îndrumându-l să vină pe un gang în spatele blocului de pe bulevardul Dorobanților, unde, de la un geam situat la parter, i-a înmânat un pliculeț autosigilant conținând o substanță de culoare albă”, a menționat procurorul în rechizitoriu, conform DEBRAILA.ro.

Continuarea în De Brăila

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: debraila.ro)

spot_imgspot_img
Alin Cristea
Alin Cristea
Alin Cristea, coordonator editorial al site-ului de știri debraila.ro, a colaborat, de-a lungul timpului, cu publicații precum Libertatea sau G4Media, fiind cunoscut, în mod special, pentru investigațiile care vizează politicieni, magistrați, polițiști, afaceriști și capi ai crimei organizate din Brăila. La începutul anului 2022, anchetarea jurnalistului brăilean de către DIICOT, care l-a acuzat de pornografie infantilă pentru publicarea unui filmuleț care a dus la arestarea agresorului unui minor, a mobilizat jurnaliști din toată țara și numeroase ONG-uri din România care apără libertatea presei, stârnind inclusiv reacții internaționale - Reporteri fără Frontiere, Platforma Consiliului Europei pentru Siguranța Jurnaliștilor și Comisia Europeană. S-a vorbit, în cazul lui Cristea, de un abuz fără precedent și o acțiune de intimidare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

A murit Dorin Presecan, fost actor al Teatrului Regina Maria din Oradea | Bihoreanul

Dorin Presecan, fost actor al teatrului Regina Maria din...