luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDSP Bihor recrutează voluntari! Se caută studenţi, cadre medicale, dar şi orice...

DSP Bihor recrutează voluntari! Se caută studenţi, cadre medicale, dar şi orice alţi doritori dispuşi să ajute în lupta anti-Covid-19

Direcţia de Sănătate Publică Bihor caută voluntari dornici să sprijine specialiştii în lupta anti-Covid-19, mai precis să răspundă la telefoanele dedicate bolnavilor sau celor care cred că ar putea fi infectaţi, să introducă informaţii în bazele de date informatice ori chiar să ajute la anchetele epidemiologice.

Potrivit unui anunţ transmis marţi de instituţie, DSP Bihor recrutează studenţi de la Medicină sau IT, medici şi asistenţi medicali, indiferent de specializare, dar şi orice alţi bihoreni dispuşi să se implice.

„Vor participa la activităţi legate de introducerea datelor în baze de date, la apelurile la TelVerde, toate aceste activităţi specifice Compartimentului Supraveghere Epidemiologică și Controlul Bolilor Transmisibile, pe perioada stării de alertă. În funcţie de evoluţia numărului de persoane infectate, voluntarii ar putea fi implicaţi şi în anchetele epidemiologice”, a declarat pentru BIHOREANUL dr. Dorel Ţîrţ, purtător de cuvânt al DSP Bihor.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE