vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterDSP București: Nu se impune carantinarea Capitalei deși rata de infectare a...

DSP București: Nu se impune carantinarea Capitalei deși rata de infectare a depășit 7 la mie

Prefectul Bucureștiului, Traian Berbeceanu, și șefa DSP, Oana Niculescu, au declarat vineri că nu se pune problema carantinării Capitalei, ci trebuie respectate măsurile aflate deja în vigoare.

Vineri, Capitala a atins cea mai mare valoare a ratei de infectare cu noul coronavirus, de 7,04 la mie, de la începutul pandemiei, șefa DSP București declarând că „cifrele sunt îngrijorătoare”.

Declarațiile au fost făcute la finalul unei întâlniri a autorităților locale și a conducerii DSP București cu reprezentanții marilor magazine.

„La acest moment nu se au în vedere alte măsuri, dar în mod categoric vom intensifica controalele și vom supraveghea modul în care sunt respectate măsurile aflate deja în vigoare. (…) O eventuală carantinare se ia în funcție de mai mulți indicatori. La acest moment nu suntem în situația de a discuta despre această măsură. Dacă vom ajunge să discutăm o asemenea măsură, vom lua și această măsură. Sunt mulți indicatori de care INSP și DSP țin cont când propun o asemenea măsură (…) La acest moment nu este nevoie să fie luate alte masuri pentru ca degeaba iei alte masuri dacă nu urmărești cum se respectă cele care sunt”, a declarat prefectul Capitalei.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE