DSVSA Bihor: există stocuri suficiente de produse alimentare în județ! « ebihoreanul.ro

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor a început să aplice un aşa numit plan de măsuri pentru prevenirea răspândirii bolilor contagioase, reducând programul de lucru cu publicul, dar asigurarând în permanenţă activităţile sanitar-veterinare în ferme, gospodării şi unităţi de abatorizare. Totodată, DSVSA asigură cetăţenii că există suficinte stocuri de produse alimentare şi recomandă populaţiei să nu-şi facă inutil stocuri.
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Criza politică s-a terminat. Ce prevede noul protocol negociat de liderii coaliției PNL – USR PLUS – UDMR

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au convenit, marți seara, după șase ore de negocieri, asupra unor completări la protocolul de funcționare a coaliției,...

Valeriu Gheorghiță: “Începe vaccinarea prin centre mobile și cu sprijinul echipelor mobile, în primele 14 județe din țară”

Programările pentru imunizare se vor putea face și direct la centrul de vaccinare

Moldovenii cu pașaport românesc s-ar putea vaccina în România

Premierul Florin Cîţu a purtat marți discuții cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vaccinarea în țara noastră a cetățenilor români din Republica Moldova, indiferent unde aceștia locuiesc.