marți, 27 iulie 2021
AcasăRețeaDublă sărbătoare la ISU Vrancea: Stația de Pompieri Panciu a împlinit 22...

Dublă sărbătoare la ISU Vrancea: Stația de Pompieri Panciu a împlinit 22 de ani, Punctul de Lucru Soveja a împlinit 9 ani « vrancea24.ro

Prima zi a lunii mai este un motiv de sărbătoare pentru pompierii vrânceni. În această zi, în urmă cu 22 ani, a fost inaugurată Stația de Pompieri Panciu. De asemenea, la data 1 mai 2011, a fost înființat Punctul de Lucru Soveja.

În tot acest timp, pompierii pănceni și cei sovejeni au slujit, cu devotament şi profesionalism, pentru menținerea climatului de siguranță în raionul de intervenţie, fiind permanent la datorie.

Aniversarea este un…

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE